vedskes udflugt

 

 

 

TILBAGE TIL SVEDSKES SIDE

 

ALLE DIKTES KATTE   KATTEVERS    KATTELINKS

 

 MAIL    DIKTES SIDE 

 

 

Svedskes egen beretning:

Den 14. marts 2007 gik Dikte hjemmefra til sædvanlig tid om morgenen. Thomas skulle møde en time senere, så jeg lagde mig bare til at sove igen.

Men da Thomas var gået, opdagede jeg, at han ikke havde fået lukket døren ud til trappeopgangen ordentligt - den stod på klem, så jeg endelig kunne komme ud og kigge lidt på verden uden for lejligheden.

Jeg sneg mig ud på trappen og smuttede med ud, da døren helt ud i verden blev åbnet...

 

(og her overtager Dikte beretningen:)

... Min rengøringshjælp kom ved 12-tiden til en dør på klem og ingen Svedske i lejligheden. Han ringede omgående til mig ude på skolen. Jeg sms'ede Thomas, som straks tog hjem og begyndte at afsøge vores gård og de nærmeste gader og Frederiksberg kirkegård, som vi bor lige ved siden af, for at lede efter Svedske.

Men hun var og blev væk. Vi skal flytte om et par måneder - skulle det virkelig være uden Svedske? Vi har haft hende i næsten fire år nu - var det virkelig slut?

Jeg fik fri kl 14 og ringede hjem for at høre, hvordan det gik. Stadig ingen Svedske. Da jeg kom hjem en halv times tid senere, så jeg mig forsigtigt om ude på fortovet, men der lå ingen overkørte Svedsker i vejkanten.

På vej gennem porten og hele vejen op til vores opgang kaldte jeg på hende med de ord og den stemme jeg bruger, når det er madtid eller puttetid: Svedske, Svedske, kom så Svedske...

 

(og herfra er det så igen Svedskes poter på tastaturet:)

... Jeg sad nede på parkeringspladsen, der var ærlig talt koldt. Jeg havde også ligget og prøvet at sove et sted, men der var ingen tæpper, jeg kunne ligge under eller ovenpå. Desuden var jeg også sulten. Men heldigvis hørte jeg Dikte kalde på mig, så jeg sagde MIV og hoppede op gennem blomsterbedet og hen til opgangen, hvor jeg pænt stod og ventede, mens Dikte låste døren op.

Så gik vi op i lejligheden, og jeg kastede mig straks over min mad. Bagefter var jeg meget, meget træt, og mine lyserøde vingummipoter er blevet lidt snavsede, ligesom dengang jeg var ude/indekat i Vordingborg. Jeg ved ikke helt, om verden uden for er så spændende, når det kommer til stykket. Lige foreløbig må jeg hellere holde mig til slaven og min egen lejlighed.

 

TIL TOPPEN