vedskebilleder

 

 

SVEDSKES LIV  SVEDSKES SIDE

ALLE DIKTES KATTE   KATTEVERS    KATTELINKS

 

 MAIL    DIKTES SIDE 

 

 

Velkomstbillede

 

Miav, her er der nogle af alle de billeder, jeg er med på. Du kan se flere billeder af mig her - det er mest fra mit tidligere liv i Vordingborg.

 

På billedet her ligger jeg på en af mine yndlingspladser, lige ved siden af Diktes computer, så jeg både kan nyde varmen fra blæseren og følge med i, hvad hun laver på nettet.

 

 

 

Her kan du se en af mine mange kasser. Kasser er bare så dejlige, man kan både bruge dem til at sove i, til at gemme sig i og til at ligge på lur efter farlige slanger i.

Og hver gang Dikte får en papkasse, skynder hun sig at pakke den ud, så jeg får et nyt hemmeligt sted. En gang imellem forsvinder nogle af alle kasserne, men der kommer heldigvis hurtigt nye.

 

 

 

Et andet godt sted er min transportkasse, som jeg var i, dengang Heidi rejste ind til København med mig. Jeg kan sagtens være i den endnu - men for tiden bruger jeg den ikke så meget, for det er bedre at ligge et sted, hvor jeg kan overskue hele verden på en gang.

 

 

 

Sommetider er det rart at strække sig helt ud. Jeg kan snildt fylde det halve gulv. Dikte siger også, at det er godt, hun har en dobbeltseng, for ellers var der ikke plads til hende, når jeg først har lagt mig til at sove i den.

 

 

 

 

 

... og når jeg lægger mig på bordet, siger hun: Nå, er der svedskesteg til middag i dag.

 

 

 

På min findedag i december fik jeg en flot pakke og et brev fra min gammelmor Heidi. Dikte læste brevet for mig - jeg følger godt med i det, som du kan se.

Jeg er også en habil musefanger, som du kan se på dette billede.

Når mine mennesker tager nye billeder af mig, bliver de også lagt ind på denne side - så jeg håber, du vil besøge mig snart igen.